ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

I. Γενικοί Όροι:

Η «Τσιμπερίδου Σταυρούλα & ΣΙΑ Ε.Ε.» είναι μια επιχείρηση με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Γραμμή επικοινωνίας καταναλωτών:

Τηλεφωνικά: 2541052210
Πληροφορίες: petra_mandras@hotmail.com
Τμήμα Πωλήσεων: petra_mandras@hotmail.com

Ώρες λειτουργίας:

Γραφείο: Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30-17:30 (εκτός αργιών)
Τμήμα Πωλήσεων: Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30-17:30 (εκτός αργιών)

Εγκαταστάσεις:

Μάνδρα Ξάνθης,
Τ.Κ. 67061, Μάνδρα Ξάνθης
Τηλ.: 2541052210, Fax: 2541052236
Α.Φ.Μ: 99999999, ΔΟΥ: ΞΑΝΘΗΣ

II. Περιεχόμενο ιστοσελίδας

Η  «Τσιμπερίδου Σταυρούλα & ΣΙΑ Ε.Ε.» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις της πλοήγησης στον ιστότοπο της. Η πλοήγησή σας, καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε επικοινωνίας με την εταιρεία μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης από εσάς. Αναλαμβάνει επίσης, την υποχρέωση να ενημερώνει τον ιστότοπο, για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους αυτούς. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή να αλλάξει, προσαρμόσει ή σταματήσει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας. Η «Τσιμπερίδου Σταυρούλα & ΣΙΑ Ε.Ε.»  εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 2541052210

III. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου www.petramandras.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, κειμένων, κτλ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «Τσιμπερίδου Σταυρούλα & ΣΙΑ Ε.Ε.» που προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση, αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή ή μεταποίηση του περιεχομένου για οποιονδήποτε λόγο και με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια ή έγκριση της «Τσιμπερίδου Σταυρούλα & ΣΙΑ Ε.Ε.».

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τη «Τσιμπερίδου Σταυρούλα & ΣΙΑ Ε.Ε.» είναι αποκλειστικά σήματα και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.